Facturering

online factureren

Harvest maakt factureren makkelijk. Maak facturen in minder dan een minuut, in je eigen taal, in je eigen huisstijl en in verschillende valuta’s. Alles in Harvest facturatie verloopt automatisch, snel en nauwkeurig.

  • Snel opstellen – In een minuut maak je een professioneel ogende factuur
  • Snel verzenden – Stuur facturen direct door per e-mail
  • Snel betalen – Laat je klanten direct online de factuur betalen

De  tijd die we besteden aan het factureren is drastisch teruggebracht van ongeveer een uur per week tot minder dan tien minuten per week.

Sneller betaald worden NIEUW!
Stel online facturen op en krijg sneller uitbetaald. Ons onderzoek toont aan dat facturen bijna 16 dagen eerder betaald worden (twee keer zo snel) als de optie online betaling is ingeschakeld. Je kunt in je account populaire betaalmethodes inschakelen zoals PayPal, Authorize.net, TrustCommerce en nog vele anderen. iDeal behoort binnenkort ook tot de mogelijkheden.

factuur sneller betaald
Pas alles aan op maat
Upload je bedrijfslogo, configureer e-mail berichten en pas berichtgeving op maat aan. Alles is naar eigen wens aan te passen, zodat het systeem helemaal jouw look en feel krijgt.

pas de factuur aan

 

 

 

 

Multi-valuta ondersteuning
Stel facturen op in Amerikaanse dollars, Britse ponden, Euro’s, Canadese dollars en nog vele andere valuta. Voor ondernemingen die werken met buitenlandse klanten is dit een must have!

meerdere valuta

 

 

Blijf georganiseerd
Harvest laat in een overzichtelijk dashboard meteen de stand van zaken zien, welke facturen zijn nog niet voldaan en welke wel. Behoudt de grip op je zaak met Harvestapp. Je weet ten aller tijden wat de financiele positie van je bedrijf is.

georganiseerde facturen
Automatiseer uw bedrijf
Stel automatisch terugkerende facturen, online betalingen en automatische herinneringen in een keer op en Harvest doet in het vervolg de rest. We sturen terugkerende facturen op gezette tijden uit en herinneren de klanten aan het betalen van de factuur indien deze niet op tijd voldaan wordt. Je hebt er bijna geen omkijken meer naar.

automatiseer met harvest
Retainers NIEUW!
Maak een retainer (potje) aan in Harvest voor een klant, of voor een afzonderlijk project. Met dit potje kunnen onverwachte kosten voor de klant worden gedekt. Ook kan de klant zo online altijd inzicht behouden in zijn potje.

terugkerende betalingen in de cloud met harvest

Incoming search terms:

  • facturen in dollars
  • harvest facturatie